fbpx

Видео рекламата – методът за монетизация на сайтове в бъдеще

Видео заснемане и презентация

Видео рекламата и видео презентацията са едни от най-мощните съвременни рекламни инструменти. Интернет потребителите прекарват голяма част от времето си, гледайки видео клипове и един професионално създаден видео клип може да предизвика лавинообразен интерес и да постигне в пъти по-добри резултати от предварително поставените цели.

По тази причина фирмите, които са специализирани в изграждането на цялостна маркетингова стратегия, освен другите видове реклама, използват и вайръл реклама – интересни и интригуващи видео клипове в които предизвикват емоционална реакция, споделяне и публикуване в социалните мрежи, блогове и медии, нарастваща с геометрична прогресия.

Видео презентациите и вайръл клиповете в Интернет дават многократно по-добри резултати от печатната реклама или радио спотовете и се отличават с това, че са ниско бюджетни и много по-точно таргетирани.

Ние от рекламна агенция GCH Digital знаем как да изградим ефективна рекламна стратегия, включваща видео презентации, видео клипове и вайръл реклами, които да достигнат до максимален брой потребители и да създадат търсения емоционален и обвързващ с рекламираната марка или продукт резултат. Агенцията ни изработва видео клипове, които можем да публикуваме и в най-големите платформи за видео споделяне – Vbox7 и Youtube, както и в стандартни PowerPoint презентации.

Нашите специалисти се занимават с цялостния процес по заснемането на вашето видео послание – видео заснемане, пост-продукция, както и аудио услуги. Корпоративната видео реклама има възможност да се излъчва в най-различни онлайн канали – уеб сайтове, мобилни телефони, таблети, смарт телевизори.

Нашата рекламна агенция предлага цялостни пакети за възможно най-прецизно позициониране на вашето видео послание пред интернет аудиторията. Ние сме сигурни в ефективността на работата си и в креативния потенциал на екипа ни и ще Ви дадем гаранции за успешна реализация!

Вижте и една от нашите професионални видео презентации, специално изработена за Сръбски ресторант „При Миро“, София.