fbpx

Изработка на мобилно приложение

В динамичното общество, в което живеем, самата изработка на фирмен уеб сайт вече не е достатъчна. Трафикът от потребители, които използват смартфони и таблети нараства прогресивно с всеки изминал ден. Рекламна агенция GCH Digital развива своята дейност в тази насока, създавайки мобилни приложения (апликации) за фирми, съвместими с всички устройства.

Агенцията офертира изготвяне на концепция и разработване на апликации за всички видове операционни системи – iOS, Android, Blackberry, Windows Phone. Приложенията, създадени от GCH Digital, ще спомогнат за значително увеличение на трафика и популярността на бранда ви. В услугите ни е залегнало и създаването на “push notification”известия – изпращане на съобщения до клиентите за новини и промоции от фирмата. Нашите специалисти са специализирани в работата с последните тенденции в езиците Java и Android SDK.

При поръчка на мобилно приложение към агенцията, вие ще получите и пълен достъп до администраторски панел, от който ще можете лесно да управлявате и поддържате апликацията. Опростеният интерфейс на панела позволява пълно наблюдение на резултатите от ползваемостта и контрол на функциите на приложението.

Мобилното приложение би могло да се промотира от ваша страна чрез поставяне на линк от сайта ви или поставянето му в съответните магазини за апликации – App Store, Play Store, Windows Marketplace. Всеки настоящ или бъдещ клиент на GCH Digital има възможност да избере и услугата мобилна версия на сайта си с включено визуално интерпретиране на интерфейса на операционната система.

Рекламните ни специалисти са в крак с най-новите трендове в бранша, за да приложат знанията си изцяло в услуга на потребителите, предлагайки иновативни и ефикасни решения. Крайният продукт, който агенцията предлага се отличава с модерен и стилен дизайн, цветова гама, съобразена с логото и цветовете на фирмата и огромен брой функционалности. GCH Digital извежда разработките на мобилни приложения на ново ниво благодарение на дългогодишния опит и технически познания на уеб дизайнерите и маркетинг специалистите си.