fbpx

Създаване на нов Уеб сайт – всеки етап е от значение

Изработка на уеб сайт

При изработването на чисто нов уеб сайт се минава през няколко важни етапа. Най важната част са дейностите, свързани със заданието и структурата на сайта. Този етап е документирането на уеб страницата и представлява описването на всичко, което е необходимо да се изпълни.

Сайтът се изпълнява на само „хартия“ – алгоритми, модули, които ще се използват, технически параметри, структура, схеми, чертежи и скици. Тази документация не съществува като етап на работа в 70% от дигиталните агенции, но всъщност е най-важната стъпка – както за клиента, така и за изпълнителя. На база този етап след това се оформят заданията по отделните специалности – уеб дизайн, публична част (front end), административна част (back end).


Защо да изберете изработка на сайт и онлайн магазин от
GCH Digital?

изработка на уебсайт

Уеб сайтовете и онлайн магазините, които агенцията изработва, се отличават с иновативен интерфейс, responsive (адаптивен) дизайн, позволяващ перфектен изглед от мобилни телефони, таблети, лаптопи и настолни компютри и възможност за лесно управление на съдържанието от потребителя. Всеки сайт, изграден от агенцията е своеобразен портал към социалните мрежи , благодарение на бутоните за споделяне, харесване и публикуване.

Тъй като повечето клиенти не притежават необходимите познания за оформянето, публикуването и оптимизирането на информацията в сайта си, GCH Digital включва в услугата си „изграждане на сайт“ цялостна денонощна поддръжка от страна на нашите уеб дизайнери и маркетолози.

Респонсив дизайнът от своя страна е все по-предпочитана услуга, имайки в предвид факта, че търсенето от смартфони и таблети се е увеличило до близо 60 % в страната към днешна дата. Адаптивният дизайн позволява улеснена навигация и четене на сайта през различните резолюции и размери на екрани.

Изключително важен фактор при изработването на всеки сайт е неговата вътрешна оптимизация за търсещите машини, чрез която той да бъде лесно откриваем по зададените от нас или клиента ключови думи. Всеки изграден от GCH Digital уеб сайт е съобразен с новостите в SEO оптимизацията и издържан по начин, който да подпомогне класиранията в SERP-a на Google.

Друго основно предимство на уеб сайтовете, изработени от рекламна агенция GCH Digital е възможността за работа със Системи за управление на съдържанието (CMS системи), както и за custom дизайн от страна на нашите уеб специалисти. Дизайнерите на агенцията изграждат сайтове, базирани на всички видове готови системи за управление – Drupal, Magento, Joomla, Mambo, WordPress и т.н. в зависимост от персоналните изисквания на клиента и насочеността на сайта.

GCH Digital е съвкупност от идейни, креативни и модерни творци в сферата на уеб услугите, които имплементират в изработката на сайтове интерактивни модули и приложения за възможно най-добра функционалност. Уеб дизайнерите ни използват всички видове езици за програмиране – HTML, CSS, Ajax, Java, PHP и др., с които оформянето на всяко задание от клиента се извършва безпроблемно и в кратки срокове.

Към всеки сайт, който GCH Digital изработва могат да бъдат добавяни неограничен брой приложения, допълнения и модули като галерии, слайдъри със снимков и текстов материал, страница за контактна информация, таблици, схеми, диаграми, карта с адрес. Сайтовете, които се изграждат от агенцията са с включен хостинг и домейн за една година, както и денонощна поддръжка и разрешаване на възникнали проблеми от страна на екипа ни.

съвременен онлайн магазин и уеб сайт

Консултация и планиране на проекта

Основата преди пристъпването към самото изграждане на уеб сайта от агенция GCH Digital е първоначалната планировка и изясняване на клиентските задания. Екипът на агенцията предоставя и собствени насоки за изграждането на сайтовете, но в крайна сметка клиентът има последната дума при подаването на идеи, предложения, графично оформяне.

Необходимо е процесът по планиране и уточнение на детайлите по изработката да бъде съобразен с нишата, в която е насочен и целите, които клиентът желае да постигне. Преди пускането на сайта в онлайн пространството екипът ни прави задължителни тестове за функционалността и евентуални възникнали проблеми в процеса на изработка.

Квалифицирано обучение от екипа на GCH Digital

Уеб дизайнерите и маркетолозите на рекламната агенция предлагат обучителни часове за клиенти, които желаят сами да поддържат сайта си – да пишат информация и да добавят продукти, снимки или видеа в онлайн магазини. Потребителите, които желаят да се възползват от услугата ще получат необходимите знания в писането и оформянето на статии за различните типове сайтове, ще могат да редактират и добавят снимков материал, както и сами да добавят или пренареждат страници, категории и менюта.

Благодарение на полезните съвети на специалистите на GCH Digital клиентите сами ще могат да подберат най-подходящата информация, отнесена към бранша, към който са насочили сайта си. Обучението ще позволи на всеки потребител да изгради цялостна представа за бъдещото развитие на своя проект.