fbpx

 

Интернет реклама

Интернет реклама от GCH Digital – решения за успешен бизнес

 

Рекламна агенция GCH Digital офертира на вниманието на клиентите си ефективни решения за популяризация и засилване на присъствието на фирми в интернет пространството. С помощта на различните видове интернет реклама от агенцията вие ще имате възможността да бъдете една стъпка пред конкуренцията и да представите по най-добрия начин стоките или услугите си. Широкият спектър на предлагани уеб услуги от GCH Digital предполага висока ефективност и достигане на целевите резултати.

Нашата рекламна агенция въплъщава всички положителни черти на онлайн рекламирането благодарение на високо квалифицираните ни специалисти. Към днешна дата онлайн рекламата е най-силният и ефикасен метод за популяризация на услуга или продукт, а изследванията сочат, че влиянието ѝ ще се засилва все повече в бъдеще. GCH Digital е дигиталният гуру в следните видове интернет реклама:

PPC (pay per click) реклама

Pay per click (PPC) рекламата на GCH Digital се отличава с огромна ефикасност и високи резултати, постигнати при възможно най-ниски цени на клик. Агенцията притежава задълбочени познания в рекламата на клик и успява да удовлетвори изискванията и на най-претенциозните клиенти, развиващи дейност в силно конкурентни ниши. В тази връзка ние създадохме рекламната мрежа от ново поколение за PPC реклама  http://biz-ads.eu, която предлага високо ефективна реклама на клик в над 5000 отлично позиционирани български сайта.

Google Adwords

Google Adwords кампаниите на GCH Digital се управляват от специалисти в областта, притежаващи сертификат от Google за изготвяне на рекламни стратегии в мрежата. Рекламите в Google Adwords докарват силно таргетиран трафик към вашия сайт, като не заплащате никакви допълнителни суми, освен когато потребител кликне върху текстовия, видео или банер линк към сайта ви. Рекламните карета на Google изкарват спонсорираните връзки преди резултатите от органичното търсене по съответните ключови думи в следствие на точно определено търсене.

Нашите рекламни специалисти ще управляват Adwords кампанията ви през цялото ѝ времетраене – ще подберат подходящите ключови думи, вида на рекламата, ще таргетират целева аудитория, локация (глобална или местна) и ще спомогнат за увеличение на пазарния дял.

Едно от най-сериозните предимства на Adwords кампаниите пред SEO оптимизацията е възможността за подтик към действие (call to action), добавяне на нови промоции, продукти и слогани. Рекламната ни агенция предоставя постоянна детайлна статистика и отчети относно броя кликове, цената на клик, импресии, CTR (Click-through rate). Специалистите ни ще ви предложат и креативни решения относно рекламното послание и описанието, което ще се показва в рекламното каре.

Сертифицираните ни специалисти притежават уменията да създават силно ефективни видео Adwords кампании (дисплейна реклама) в мрежата на Youtube. Избирайки Google Adwords видео кампания от GCH Digital вие можете да привлечете огромен трафик към сайта си благодарение на маркетинговите стратегии и управление на насочеността на рекламата ви във видеоклипове.

Банер реклама

Банерната реклама от агенция GCH Digital е подходящо средство за популяризирация на стоки, услуги или промоционални оферти към вашия уеб сайт. Целта на изработката и вграждането на банер е да се предизвика вниманието на потребителя и да го подтикне към влизане във вашия сайт и извършване на действие – покупка, запитване, поръчка. Уеб дизайнерите ни изработват банери чрез всичките познати технологии – HTML, JPG, GIF, Flash, както и размери в пиксели.

Рекламните специалисти на агенцията ще ви предоставят ценни съвети и статистически данни относно това кой вид, линк към сайта и размер банер ще бъде най-подходящ за бизнеса ви. От особено важно значение е банерът да бъде олекотен – тежките графични реклами се зареждат бавно и намаляват ефективността си.

Изборът на банер реклама от GCH Digital ви гарантира сериозно увеличение на трафика към сайта ви благодарение на разнообразните идеи на специалистите ни.

Реклама на клик

GCH Digital разработи иновативна рекламна мрежа за реклама на клик – Biz-ads.eu, която показва вашите реклами в над 5 хил. български уеб сайта с различна посещаемост и насоченост. Biz-ads е оптималният вариант за реклама на фирмите от малкия и среден бизнес, които желаят да увеличат присъствието си в онлайн средите.

Отличителните черти на рекламната мрежа са:

  • Висока ефективност
  • Ниска цена на клик
  • Огромна целева аудитория
  • Много добро съотношение цена-качество
  • Гаранции за ефективност
  • Непрестанен отчет и статистика

Най-сериозното предимство на рекламната мрежа Biz-ads е възможността клиентите сами да определят цената на клик и месечния си бюджет. По този начин всеки наш потребител може да намали разходите си и в същото време да увеличава приходите си чрез таргетирания трафик.

Видео реклама

Видео рекламата е метод за популяризация, който бележи все по-голям ръст в последните години. Клиентите на GCH Digital, които изберат изработка на видео реклама ще получат повишение на доверие и имиджа на бранда или сайта си и възможност за чувствително увеличение на клиентската база и продажбите. Рекламната ни агенция извършва собствено видео заснемане на рекламни клипове, определя целите на кампанията и цялостна планировка на стратегията за видео рекламиране.

Маркетолозите на GCH Digital притежават необходимата квалификация за анализ на отделните пазарни сегменти, визуализиране на послания и идеи за оптимизиране на бъдещи видео кампании. Видео рекламата на GCH Digital оптимизира значително разходите ви за маркетинг и предоставя пълна прозрачност относно статистиката ѝ.

Email маркетинг

Имейл маркетингът е едно от най-евтините средства за достигане на рекламата до широк кръг от потребители. Рекламните послания, които се изпращат по електронната поща могат да докарат огромен трафик към сайта или страницата ви, но тази техника крие и немалки рискове. Изпращането на нежелани съобщения и реклами с търговска цел може да се третира като спам от получателя и въз основа на Закона за защита на потребителя той да предприеме съответните законови мерки срещу вас.

Рекламна агенция GCH Digital помещава огромна база данни от електронни пощи на фирми и частни лица, проверени от нашите специалисти в Системата за защита на личните данни. Екипите ни използват модерни програми за email маркетинг и извършват цялостни маркетингови стратегии за бизнес успех чрез електронната поща. Извършваме предварителна селекция на фирми или частни лица, които са таргетирани към вашите продукти или услуги.

Обмен на линкове

Рекламната ни агенция предлага услугата „Обмен на линкове“ като възможност за взаимна полза с корпоративни клиенти. GCH Digital предлага линкове във всички проекти на агенцията – информационни портали и бизнес каталози, които осигуряват огромен брой импресии и гледаемост на линка към вашия сайт. За повече информация относно обмена на линкове, моля използвайте телефона и електронната поща за контакт на сайта.