fbpx

Създаване на уеб съдържание

Копирайтинг от GCH Digital  – креативно съдържание с гаранция за качество

Професионалните копирайтъри на рекламна агенция GCH Digital са специализирани в създаването на качествено и увлекателно уеб съдържание за сайтове (копирайтинг). Всеки настоящ или бъдещ клиент на агенцията има възможността да избере огромен набор от подуслуги към копирайтинга:

  • Създаване на оптимизирано по ключови думи и уникално съдържание (всички текстове от копирайтърите ни са с над 90 % уникалност според софтуера Advego Plagiatus).
  • Писане на статии, текстове, ревюта и отзиви за сайтове
  • Добавяне на продуктова информация за онлайн магазини
  • Писане и оформяне на блог статии (добавяне и оптимизиране на снимков материал)
  • Превод и редакция на статии от и на английски, френски, немски, италиански, испански и руски език
  • Редактиране на вече написани статии – лингвистична, стилистична и правописна корекция
  • Писане на PR статии за всеки бранш със стоки или услуги
  • Написване на прес съобщения

Текстовете и уеб съдържанието, дело на копирайтърите на GCH Digital се отличават с перфектна езикова грамотност, стилистично и графично издържани според модерните тенденции в областта и лесна четимост от страна на потребителите.

Стилът на писане на копирайтърите ни е запомнящ се и подпомагащ оптимизацията на всеки тип сайт, благодарение на използването на специфични техники, съобразени с новите изисквания на Google. При поръчка на услуга, свързана с копирайтинг от страна на екипа ни, вие ще получите интересни и оригинални текстове в кратки срокове на изпълнение.

За какво трябва да внимаваме, когато пишем SEO текстове?

От особена важност е ключовите думи, по които ще се оптимизира съдържанието да бъдат между 2 и 5 %. Пренаситеността на текст с ключови думи и фрази би могла чувствително да намали класирането му в ранкинга на Google или останалите търсачки и дори да доведе до по-сериозно наказание като изваждане от резултатите в SERP-a. Текстовете, които специалистите на GCH Digital пишат се оформят по начин, който предпазва от наказания и спад в класиранията на търсещите машини (ъпдейтите Panda и Penguine).