fbpx
Ecovia: Спри насилието

Повечето реклами днес са досадни и скучни, но рано или късно се случва да се измислят и някакви готини и идейни реклами. Предоставяме ви колекцията събираща в себе си някои от най-креативни печатни реклами, които сме срещали до сега.

Някои от тях са шеговити, а други ни карат да се замислим. Хубаво е когато рекламните агенции уважават интелекта на потребителите и тяхното чувство за хумор, а не просто да се опитат да уловят вниманието им с изрязани деколтета или лъскави цветове. Повечето от тези реклами не просто рекламират фирмата, ами и каузата зад която стоят. Така, че ако в първият момент не я разберете, дайте си малко време и се замислете.

Бизнесът се опитва да тъпчи потребителите с продуктите си от както съществува, но не винаги това е правилния и подходящ начин.

Може би, ако повечето реклами изглеждаха така, нямаше да ги намираме за толкова досадни днес.

Ecovia: Спри насилието 2 реклама на оптика диетолог близалки без захар изчезващи акули телескоп оптика лубрикант реклама на бира гинес осинови куче осинови куче педигрии осинови куче педигрии домашно насилие конец за зъби конец за зъби колгейт прецизно паркиране реклама на плейбой реклама на музея на архитектурата в Русия реклама на музея на архитектурата в Русия нивеа нощен крем детето дъжи нещо, което е забранено за негова сигурност детето дъжи нещо, което е забранено за негова сигурност детето дъжи нещо, което е забранено за негова сигурност в шапката е реклама на фейсбук реклама на пепси реклама на оптика за очила реклама на оптика за очила реклама на оптика за очила реклама на очила с диоптър защото животът прави бръчки

защото животът прави бръчки защото животът прави бръчки реклама на дюрекс реклама на дюрекс реклама на сайт за запознанства реклама на макдоналдс лайковете не помагат, бъди доброволец лайковете не помагат, бъди доброволец креативна реклама на лего със симсън реклама на туристическа агенция реклама на обективи реклама на обективи виит - обезкосмяване Дюрекс са по-евтини реклама на сайт за въпроси реклама на FedEx еко реклама реклама на мастър карт