За нас защитата и сигурността на нашите клиенти и потребители и спазването на законовите рамки е съществена част от принципите за защита на личните Ви данни.

КРЕСОН ГРУП ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Tърговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 201524402, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, тел.: 0895 686 008, Електронна поща: gchaev@gmail.com.

Компетентният надзорен орган е Комисия за защита на личните данни (КЗЛД):

  • Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2
  • Телефон: +359 2 915 3 518
  • E-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

Настоящата Политиката за поверителност има за цел да Ви предостави информация за това какви действия се извършват с личните данни, които предоставяте на КРЕСОН ГРУП ЕООД (наричано нататък GCH DIGITAL), а именно:

  • Какви лични данни събираме и обработваме?
  • Каква е целта на тяхното събиране?
  • По какъв начин обработваме личните Ви данни?
  • За какъв срок съхраняваме предоставените лични данни?
  • С кого споделяме тези лични данни?
  • Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?
  • Какви видове „бисквитки“ използваме?
  • Каква защита използваме?

Лични данни

В настоящия сайт не се създават лични профили и не се събира информация за всеки потребител персонално. Не се предоставят данни за трети страни.

Конктактна форма – Данните, събирани чрез формата за обратна връзка (Име, Фамилия, Е-mail), служат единствено, за да отговорим на вашите запитвания. Те са конфиденциални, не се използват с други цели и не се споделят с трети страни.

Модул за споделяне в социалните мрежи – чрез него сайтът не събира лични данни, но могат да послужат за събиране на данни за потребителското поведение от компаниите-собственици на съответните социални мрежи – Facebook, Twitter, Google+, Pinterest. Настройките за персонализирани реклами се извършват в потребителския профил в съответната мрежа:

 

Как Ви уведомяваме за промяна на нашата Политика за поверителност?

Лични данни са всяка информация и данни, които могат да идентифицират физическо лице, пряко или непряко. Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.

В настоящия сайт не се създават лични профили и не се събира информация за всеки потребител персонално. Личните данни се събират единствено чрез Контактната форма в сайта. Личните данни които се събират са Име, Фамилия, Телефонен номер, Е-mail.

Може да се свържете с длъжностното лице по защита на личните данни на GCH DIGITAL на следните контакти: Адрес: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, тел.: 0895 686 008, e-mail: office@gchdigital.com.

Цел за събиране на личните данни

Събраната информация се обработва единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, чрез подадени запитвания, както и за осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.

Повече информация относно условията за ползване на интернет страниците може да откриете в Общите условия.

Начин за обработка на лични данни

Съгласието за използване на бисквитки от страна на потребителя се осъществява посредством кликане на бутон „ОК“ на изскачащ банер в сайта, уточняващ използването им и посочващ линк към настоящата страница за Политика за личните данни.

Срок на съхраняване на личните данни

Срокът на съхранение на личните данни събирани чрез Контактната ни форма е 1 (една) година, считано от попълване на тази форма.

Предоставяне на личните данни на трети лица

Ние не предоставяме личните Ви данни без Вашето изрично съгласие на трети лица.

Права на потребителите

Като Потребители можете да упражните следните права:

  • Правото на достъп до личните данни, които се обработват и правото да получите копие от тях;
  • Право да искате коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни;
  • Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;
  • Право да искате заличаване на личните Ви данни, в случай че са налице условията за това;
  • Правото да отправите жалба или молба за защита на правата Ви пред Комисия за защита на личните данни, в случай че са налице предпоставките за това.

Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни чрез изпращане на писмено заявление, подписано от Вас, на адрес: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, e-mail: office@gchdigital.com, тел.: 0895 686 008.

Бисквитки (Cookies)

Бисквитките (Cookies) са пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър. Има различни видове бисквитки. Те са с различна валидност, като минималната е само до края на сесията, а максималната е в срок от 3 години, а управлението им се извършва чрез настройките на браузера на потребителя.

Повече информация за бисквитките и тяхното управление можете да намерите на следният линк:

Нужно е да ви предупредим, че отказът от бисквитките може да доведе до намаляване на функционалностите на уеб сайта, както и до влошаване на качеството на услугата, която предоставяме чрез него.

Бисквитки в сайта, актуални към 13/06/2018.

Необходими (4)

Те поддържат базови функционалности на сайта и без тях, системата не може да работи.

Name Provider Purpose Expiry Type
__RequestVerificationToken cookiebot.com Helps prevent Cross-Site Request Forgery (CSRF) attacks. Session HTTP Cookie
ASP.NET_SessionId cookiebot.com Preserves the visitor’s session state across page requests. Session HTTP Cookie
ASPXAUTH cookiebot.com Identifies the user and allows authentication to the server Session HTTP Cookie
CookieConsent cookiebot.com Stores the user’s cookie consent state for the current domain 1 year HTTP Cookie

За настройки (1)

Запомнят предпочитанията на потребителя за разглеждане на сайта.

Name Provider Purpose Expiry Type
userlang cookiebot.com Remembers the user’s selected language version of a website 1 year HTTP Cookie

Статистически (5)

Чрез тях ние събираме анонимна статистика.

Name Provider Purpose Expiry Type
@@History/@@scroll|# [x2] cookiebot.com
youtube.com
Unclassified Session HTML Local Storage
_ga cookiebot.com Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 years HTTP Cookie
_gid cookiebot.com Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Session HTTP Cookie
collect google-analytics.com Used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session Pixel Tracker

Маркетингови (10)

Чрез тях се проследява потребителското поведение. Някои от тях са на трети страни.

Name Provider Purpose Expiry Type
_hjIncludedInSample cookiebot.com Determines if the user’s navigation should be registered in a certain statistical place holder. Session HTTP Cookie
ads/user-lists/# google.com Unclassified Session Pixel Tracker
fr facebook.com Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 months HTTP Cookie
GPS youtube.com Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location. Session HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Used by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user. 1 year HTTP Cookie
PREF youtube.com Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites. 8 months HTTP Cookie
test_cookie doubleclick.net Used to check if the user’s browser supports cookies. Session HTTP Cookie
tr facebook.com Unclassified Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos. 179 days HTTP Cookie
YSC youtube.com Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen. Session HTTP Cookie

Инструменти за статистика и ремаркетинг

Facebook Pixel – инструмент на Facebook, чрез който получаваме статистика за посещенията в сайта и ефективността на нашите Фейсбук реклами. Данните събирани чрез него не носят информация, чрез която да идентифицираме конкретни физически лица. Въпреки това, информацията от Facebook Pixel позволява потребителите могат да бъдат персонално идентифицирани и да получават целева реклама в едноименната социална мрежа.

Използваме този инструмент с цел да ви предложим единствено актуални предложения, както и да не попадате на едни и същи наши реклами прекалено често.

Научете повече от официалната политика за лични данни на Facebook Ireland Ltd. тук: https://www.facebook.com/policy.php

Можете да управлявате настройките си за персонализирани реклами във Facebook от тук: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

 

Google Analytics – инструмент на Google Inc, благодарение на който ние получаваме статистика за посещаемостта на сайта си, а вие – единствено релевантни реклами. Информацията, която получаваме не е достатъчна, за да ви идентифицираме като физическо лице, но на базата на нейното събиране, все пак можете да бъдете персонално идентифицирани от Google Inc. Информацията се пази в продължение на 26  месеца, след което се изтрива автоматично.

Ако желаете да се откажете да бъдете проследявани от Google Analytics глобално от всички сайтове, можете да го направите чрез посочения линк – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Длъжни сме да ви предупредим, обаче че това няма да спре рекламите, които виждате, а само ще ги направи по-нерелевантни, което означава и все по-малко полезни за вас самите.

 

Модул за споделяне в социалните мрежи – чрез него gchdigital.com не събира лични данни, но могат да послужат за събиране на данни за потребителското поведение от компаниите-собственици на съответните социални мрежи – Facebook, Twitter, Google+, Pinterest. Настройките за персонализирани реклами се извършват в потребителския профил в съответната мрежа:

Защита

Криптиране – За да защитим Вашите лични данни от злоупотреба от трети страни, информацията подадена от вас е в криптирана форма посредством SSL (Secure Socket Layer) протокол. Можете да се уверите в това по наличието на зелено с катинарче в прогрес бара на браузера ви и по това, че URL адресът започва с „https“.

За всякакви въпроси относно използването на лични данни и тяхната защита или за оттегляне на съгласието за обработката им, се свържете с нас на следния имейл: office@gchdigital.com