fbpx

Респонсив Уеб ДизайнУеб дизайн от GCH Digital – виртуалното лице на Вашата компания в Интернет.

Рекламна агенция GCH Digital обединява усилията на екипите си, за да ви предложи възможно най-качествения уеб дизайн за вашия сайт. Уеб дизайнерите на агенцията проектират и изготвят модерни уеб сайтове, с респонсив (адаптивен) дизайн за мобилни телефони и таблети и атрактивна визия, съобразена с последните тенденции в бранша.

GCH Digital изработва статични и динамични уеб сайтове във всички браншове – държавни и общински институции, хотели, автокъщи, мебелни къщи, фирмени и лични страници. Уеб сайтовете, които изработва агенцията се отличават с голямо разнообразие на модули, приложения, галерии, връзки към социалните мрежи, видео презентации.

В областта на онлайн търговията у нас в днешно време е напълно задължително съответната фирма да направи поръчка за онлайн магазин – огромен брой от търсенето за стоки вече се премести в Интернет пространството.

Нашата агенция изработва иновативни интернет магазини, които да провокират желание у клиента да извърши поръчка през тях. Ефективността при проектирането от уеб дизайнерите на GCH Digital и функционалностите на платформите, на които се изработва онлайн магазина гарантира огромен поток от клиенти в бъдеще. Изработваме онлайн магазини на всички видове готови системи и платформи: WooCommerce, Open Card, Summer Card, Magento.

Какво кара клиентите да изберат GCH Digital за изработката на техния онлайн магазин?

Избирайки изработката на онлайн магазин при нас, всеки клиент си гарантира засилено присъствие в онлайн обществото и популяризиране на марката си. Уеб дизайнерите ни извършват и редизайн на вече създадени сайтове и страници по задание на клиента.

Всеки изработен от GCH Digital интернет магазин притежава лесен за употреба и ефективен контролен панел с възможности за надграждане до големи информационни портали. Специалистите ни провеждат и индивидуални обучения за клиенти, които желаят собственоръчно да добавят информация и продукти в онлайн магазина си.

Задължително условие преди пристъпването към техническото изпълнение на изработката на сайт са предварителните разговори и срещи с клиента за уточнение на структурата. В конвенционалния случай нашите специалисти предлагат свои решения, които се съгласуват с него, а той от своя страна задава основните насоки по които ще се работи.

Уеб дизайнът на сайтове от рекламна агенция GCH Digital е предназначен за малки и големи фирми в страната, които желаят да развият успешно своя бизнес.