fbpx

GCH Digital въвежда нов вид реклама, за малкия и среден бизнес, в услугите си – Корпоративно видео

Фалкон Бест ЕООД отдавна показа на малкия и средния бизнес, че е отличен партньор в рекламата и винаги мисли за най-добри условия, които да предложи на клиентите си. Компанията от години наред търси най-функционалния, рентабилен и а съвременен начин за представяне дейността на български фирми от всички сектори.

Сред множеството си услуги, Фалкон Бест ЕООД включи и корпоративното видео. То отговаря на всички рекламни потребности, които имат представителите на фирми от малък и среден ранг. Агенцията отдавна се стреми към съвършенство в своите рекламни стратегии, които предлага на клиентите си. Това неотдавна наложи въвеждането на нов продукт, който фирмата включи в услугите, които предлага. Става въпрос за корпоративното видео, което стана абсолютен рекламен хит в световен мащаб.

Заснемането на корпоративно видео и неговата техническа обработка са процеси, които включват няколко основни етапи:

  • Предпродукция – тук, цялостната рекламна концепция се обсъжда с клиента, обменят се идеи, мнения и се изготвя работна стратегия.

  • Заснемане – това е процес, който налага използването на модерна и ефективна снимачна техника. По-голямата част от видеозаснемането се извършва чрез видеокамера 4K (DJI Osmo+), правят се и кадри с дрон 4K (DJI Mavic Pro), а при необходимост се използва и професионален фотоапарат.

  • Постпродукция – образно казано това е етапът, в който се съединяват всички елементи, за да се получи крайният продукт. Прави се монтаж на видеото, добавят се субтитри (текст), добавя се музика, която е съвместима с youtube.com и други канали за споделяне.

Всеки от тези етапи, изисква сериозна подготовка, отговорно отношение и най-вече сътрудничество. Фалкон Бест ЕООД винаги влиза в колаборация със своите клиенти, за да постигне възможно най-добър краен резултат, който удовлетворява и двете страни.

Промоционалните условия, които е обявила рекламната компанията са ясно доказателство за нейното желание да помага на малките и средни фирми в страната. От този момент, до 30.11.2018 цената на услугата корпоративно видео ще бъде намалена с 60% от стойността й. До посочената дата, цялостната услуга ще струва 600лв., вместо 1500лв. Това гарантира на клиентите, които се доверяват на екипа конкурентна реклама, при това на цена, която не би натоварила бюджета на българския предприемач.