fbpx

Biz-Ads.eu

Biz-ads.eu е иновативна рекламна мрежа, показваща реклами в над 5 хил. български уеб сайта, някои от които достигат 1 млн. дневни посетители. Предимствата на нашата мрежа пред останалите в бранша са:

  • Ниската цена на клик – заплащате единствено за реални хора, които посещават сайта ви, проявявайки интерес към него
  • Огромният обхват – с помощта на Biz-ads.eu вашата реклама има възможност да достигне до огромен клиентски поток дори с минимален месечен бюджет
  • Точно определяне на целевата група – насочването на рекламната кампания може да бъде отнесено спрямо групи от интереси, пол, възраст, географско местоположение
  • Многообразие от рекламни формати – Biz-ads.eu предлага широка гама от различни формати за кампанията:

– Банерна реклама

– Текстова реклама

– Прес съобщения (прес релийзи)

– Рекламни статии

– Отразяване на събития

– Е-mail BIZ-ADS

Рекламите на мрежата Biz-ads.eu се показват както в големи онлайн портали, така и в такива с малко на брой, но строго таргетирани и с ниска степен на отпадане потребители. Точно този микс от целева аудитория издига рекламната мрежа като водеща платформа за развитие на фирмите от малкия и среден бизнес у нас.

Кампаниите, организирани от маркетолозите на Biz-ads се устройват по начин, който едновременно да докарва сериозен трафик към фирмения сайт без използването на огромни бюджети за реклама. Всеки клиент на рекламната ни мрежа получава бързи и точни резултати по всяко време на кампанията и възможност да пресметне възвръщаемостта на инвестираните средства. По този начин клиентите изразходват правилно предварително планираните бюджети и не губят време, нерви или пари поради липсата на показвания.

Дългогодишният опит и практика на специалистите ни в този бранш предоставят възможността да покажем на партньорите си възможно най-добрата услуга за тях в областта на интернет рекламата. В момента рекламната мрежа Biz-ads.eu предлага промоционални отстъпки за настоящи и бъдещи клиенти от допълнителни показвания и съответно повече посещения от реални потребители на уеб сайта.