fbpx

SpecheliMe.comРекламна агенция GCH Digital е създател на играта „Търсим вашето мнение“, поместена в платформата за игри spechelime.com и по-конкретно в основния ѝ поддомейн – igra.spechelime.com.

Основната цел на играта е да даде шанс за развитие и популяризация в интернет пространството на фирмите от малкия и средния бизнес, които не притежават огромни средства за реклама. Благодарение на иновативната ни идея всеки потребител ще получи шанс да промотира любимия си продукт в интернет пространството.

Igra.spechelime.com работи изцяло в услуга на фирмите и потребителите, като не толерира спама, нецензурните коментари или предоставяне на фалшиви данни. Клиентите, които не спазват горепосочените условия няма да бъдат допускани до участие в играта и профилите им ще бъдат изтрити.

Ето как всеки потребител има възможността да участва в най-новата онлайн игра „Търсим вашето мнение“:

Потребител, който е доволен от услуга, фирма, магазин, агенция или дружество в неговия или друг град в страната може да популяризира тази услуга, предоставяйки я в играта „Търсим вашето мнение“. Потребителят трябва да остави обосновано мнение защо тази услуга му харесва и я предлага в нашата игра.

Страхотните функционалности на сайта позволяват на потребителите да оставят свой коментар под предложението за всяка услуга, да направят регистрацията и чрез Facebook профила си, както и да споделят публикации и предложения в социалните мрежи.

Сайтът ни предлага рейтингова система, чрез която регистрираните потребители (регистрацията е задължителна за гласуване и предлагане на фирма) ще имат възможност да оценят съответната услуга. След като времето за гласуване по съответната тема изтече, нашият екип ще направи преброяване на мненията и ще предостави награди на събралите най-много гласове както следва:

Първо място: Изграждане на модерно издържан уеб сайт за съответната услуга по лично задание на клиента от нашите програмисти

Второ място: Безплатно предоставяне на избрана от клиента интернет реклама от рекламната агенция

Годишните награди в играта ще се раздават в началото на календарната 2017 г. Пожелаваме успех на всички участници!